Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat søger en erfaren sekretariatsleder til at lede og drive sekretariatet, og dermed den daglige drift. Vi har indledt en spændende rejse, hvor destinationen er etprofessionelt ogtidsvarende specialforbund, der er i øjenhøjde med de udfordringer og udvikling, der præger vores omgivende samfund.

Om stillingen

Pågældende ansættes som sekretariatsleder under Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat (TAAK), som er et specialforbundet under Grønlands Idrætsforbund.

Sekretariatslederen ansættes med hovedansvar for den daglige drift og skal i samarbejde med bestyrelsen og det sportslige team, sikre driften og udviklingen af håndboldsporten i Grønland. Sekretariatslederen primære funktioner er

  • Sikre økonomisk styring og planlægning
  • Udarbejdelse af budget- og aktivitetsrapporter
  • Koordinering af rejser, ophold og lignende i forbindelse med de nationale mesterskaber ▪ Koordinering af rejser, ophold og lignende i forbindelse med landsholdsaktiviteter
  • Planlægge, organisere og prioritere opgaver besluttet af bestyrelsen
  • Planlægge og deltagelse i bestyrelses- og udvalgsmøder
  • Sponsorarbejde- og udarbejdelse af relevante ansøgninger
  • Markedsføring og kommunikation via relevante medier

I samarbejde med Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat ́s bestyrelse og underliggende udvalg, skal sekretariatslederen også sikre, at forholdet til relevante samarbejdspartnere fastholdelse og udvikles i henhold til den overordnede strategi. En væsentlig del af arbejdet består i af at være i dialog med bestyrelsen, udvalg og klubberne i forbund, og som sekretariatsleder har man samarbejdsflader, der rækker langt – både inden for og uden for forbundet.

Kvalifikationer og kompetencer

Du har konkret og praktisk erfaring med planlægning og eksekvering, håndtering af budgetter og økonomisk styring. Du har erfaring med og forståelse for forståelse for gennemførsel af projekter og opgaver i en idrætspolitisk organisation. Dobbeltsproget (dansk og grønlandsk) foretrækkes, ligesom også kendskab til grønlandske forhold vil være en fordel. Det er vigtigt, at du som person er naturligt

udadvendt og en dygtig kommunikator. Vi har en forventning om, at du har stort kendskab til idrætsverdenen, foreningsliv og særligt håndbolden, men også til idrættens position i kommunalt og nationalt regi. Vi søger en sekretariatsleder, der kan bruge viden inden for forskellige relevante områder til at skabe holdbare løsninger og innovative produkter til gavn for håndboldens fremme.

Om Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat

Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat er et specialforbund under Grønlands Idrætsforbund og med ca. 1150 medlemmer. Der er i alt 11 aktive klubber i Grønland. Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat er et specialforbund, der stræber efter at udvikle håndbolden i Grønland, og med en vision om at kvalificere både dame- og herrelandsholdet til VM i håndbold, ligesom der gives plads og rum til fornyelse og begejstring. Derfor forventer vi, at din indstilling vil være præget af ansvarlighed, engagement og initiativ.

I det daglige drives Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat af et sekretariat og en bestyrelse på i alt 7 medlemmer.

Vi tilbyder

Timersoqatigiiffiit Assammik Arsartartut Kattuffiat tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, og en arbejdstid på 40 timer om ugen.
Løn- og ansættelsesforhold efter kvalifikationer og individuel aftale.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på kontor@ghf.gl eller formanden Jørgen Isak Olsen via erni@ghf.gl.

Tiltrædelse pr.01 marts 2020 eller efter aftale.

Ansøgning

Send din ansøgning med cv i ét dokument til kontor@ghf.gl senest d. 16. februar 2020.

Kontakt os

Vi er ikke tilgængelig lige nu. Men du kan sende os en e-mail, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Massakkut pissarsiarisinnaanngikkutsigut e-mailerpigisinnaavatsigut, uterfigissavatsigit piaarnerpaamik.

Kan ikke læses? Skift tekst. captcha txt